mariann hegedus
personal shopper
budapest


Hegedűs Mariann vagyok és a divat az egyik szenvedélyem, gyerekkorom óta vonzódom ehhez a világhoz, de csak nemrégiben kezdtem el ezzel komolyabban foglalkozni.

Tíz évig éltem külföldön, egy olyan országban, mint Olaszország, ahol az ember percenként szembesül azzal, mit jelent a stílus, divat, jól öltözöttség, elegancia, kifinomult ízlés. Náluk ez adott, valami különleges képesség folytán ösztönösen tudják, mit mivel kell kombinálni, hogyan kell megjelenni mindig az alkalomhoz illően, megmaradva a jó ízlés határain belül. Ez a közeg hatott rám éveken keresztül, formálta az ízlésvilágomat és a mai napig az olasz divat és stílus nagy rajongója vagyok.

Hazaköltözésem után több mindennel foglalkoztam és foglakozom a mai napig , de úgy éreztem valami hiányzik még, hogy teljes legyen a kép. Szerettem volna megvalósítani gyerekkori álmomat, ezért beiratkoztam itt Budapesten a francia Modart Divatiskola stylist szakára. Itt olyan fontos alapokat sajátítottam el, ami nélkülözhetetlen egy stylist / personal shopper számára, mint például alakismeret, színismeret, viselet történet. Részt vettem gyakornokként fotózásokon, divatbemutatókon, ahol tanulmányaim mellé fontos tapasztalatokat és ismeretségeket szereztem. Vallom, hogy egy személyi stylistnak nem elég a mai trendeket figyelemmel követni és nyitott szemmel járni a világban, hanem szüksége van egy háttértudásra,  hogy a hozzá bizalommal forduló embereknek megfelelő és szakszerű tanácsot tudjon adni.