mariann hegedus
personal shopper
budapest

 

 

Szolgáltatások:

 

Stílus tanácsadás

Szín és alkat meghatározás, a megfelelő szabású és színű ruhadarabok ajánlásával. Mindenképpen szükséges egy személyes találkozó előtte, hogy szakszerű véleményt tudjak adni.

 

Stílus tanácsadás férfiaknak

Tudatosan veszem külön ezt a részt, mert meggyőződésem, hogy a férfiaknak teljesen más igényeik vannak az öltözködés, vásárlás, ajándék beszerzés terén, mint a hölgyeknek.

Megfelelő segítséget tudok adni nemcsak ajándék beszerzésben, hanem saját ruhatár frissítésével kapcsolatban is, hogy időt és pénzt spórolj, hogy minden ruhadarab egymással jól kombinálható legyen és ne okozzon többet gondot az öltözködés. Így mindig tökéletes lesz a megjelenésed és egy magabiztos, sikeres ember benyomását kelted minden helyzetben.

 

Stílus tanácsadás shopping körúttal

Stílus tanácsadás után vásárló körút valamelyik jól ismert bevásárló központ, outlet egyikében vagy belvárosi séta a magyar és külföldi tervezők üzleteiben, a megrendelő igényeitől függően, előzetes egyeztetés alapján.

 

Stílus tanácsadás és ruhadarab, kiegészítők beszerzése egy adott alkalomra

Estély, bál, állásinterjú, fontos üzleti tárgyalás, esküvő, keresztelő, sorolhatnám még életünk meghatározó eseményeit, ahol nagyon fontos, hogyan jelenünk meg és mit közvetítünk mások felé. Azt szeretnéd, hogy az összkép olyan legyen, mint amit elképzeltél, megálmodtál, hogy magabiztosságot sugározz?! Fordulj hozzám bátran!

 

Fotósorozat készítés

Ha meg akarod örökíteni a stílus tanácsadás utáni változást vagy csak egyszerűen szeretnél egy profi sorozatot magadról, ami megmarad az utókornak, profi sminkes, fotós és az én segítségemmel a tökéletes összhatásért, keress meg bátran!

 

Ajándék beszerzés 

Ha nincs sem időd, sem ötleted hol és mit vegyél, én ebben is segítek! A megfelelő ajándék megtalálása egy kedves személynek, családtagnak, üzlettársnak gondot okoz?!Bízd rám, én megoldom!

 

Különleges, egyedi ajándék beszerzése

Te is a Made in Italy szerelmese vagy, meg akarod ajándékozni magad vagy valakit egy itthon nem található darabbal?! Én a kinti ismeretségi körömet, helyismeretemet, nyelvtudásomat kamatoztatva utána nézek, hogy mennyiért és milyen gyorsan lehet beszerezni és ha neked megfelel  az ajánlatom, egyenesen a megadott címre küldetem.